Bygger du selv din nye terrasse eller har du for mange tommelfingre?

Sten- og fliselægning

Ligger dine belægninger skævt, eller er der kørespor i indkørslen?

Det er ikke altid nødvendigt at udskifte hele indkørsler eller stier for at få en flot og lige belægning. En genopretning af større eller mindre områder kan, med det korrekte underlag af grus og grundig vibrering, få belægningen til at ligge pænt igen.  Ukrudt mellem fuger bliver i samme omgang fjernet, hvilket er med til at få belægningen til at fremstå som ny igen.

Ved at genbruge fliser sparer man miljøet for en masse CO2-udledning og penge til nye fliser. Hvis din indkørsel, stier i haven eller terrassen skal omlægges eller skiftes, hjælper vi med alt fra inspiration og læggemønstre til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os gerne for opmåling og et tilbud lavet præcis til jer.

Hegn og espalier

Et havehegn kan have mange funktioner – nogle hegn skaber et udtryk, en opdeling eller et rum i haven, andre afskærmer for naboer eller støj, og nogle sikrer ejendommen mod indbrud. Uanset hegnets formål, og om det skal være i træ, jern, rionet eller sten, så opsætter eller bygger vi det gerne.

Hegn, der er væltet, blæst i stykker eller rådnet, kan også ofte repareres. Vi hjælper med vedligeholdelsen med træbeskyttelse og forstærkning efterfølgende, så det igen kommer til at se nyt og præsentabelt ud.

Terrasser og træ i haven

Med træ kan man skabe hyggekroge, bålsteder, terrasser, rum, sheltere og legeredskaber, der alle giver liv til haven, og gør den mere anvendelig.

Man kan bruge meget forskelligt træ i sin have som for eksempel kraftige stammer med bark, runde afbarkede stolper eller høvlede planker og træ fra savværket. Nye materialer som fibercement, som har et rent udseende, og vedligeholdelsesfrieer , vinder også større indpas i haven. Træ i haven er på alle måder spændende at arbejde med, og det er kun kreativiteten, der sætter grænserne.

En terrasse i træ eller vedligeholdelsesfri fiberplanker er også et stort hit. Drømmer du om en hyggekrog eller et spændende legeområde til haven? Hus- og havehjælpen bygger og opsætter tilpassede terrasser og alt andet træ i haven efter dine ønsker og behov. Vi er med dig hele vejen, og hjælper med alt fra inspiration til indhentning af evt. nødvendige byggetilladelser.

Drivhuse, haveskure og carporte

Mangler du opbevaringsplads til haveredskaberne og plæneklipperen, står bilen ude i alt slags vejr, eller drømmer du om et flot drivhus? Hus- og havehjælpenkan gøre dine drømme til virkelighed. Vi kan bygge alt inden for drivhuse, skure og carporte, og er med dig i planlægningen, så vi sammen når frem til det bedste og ønskede resultat.

Vi opsætter, bygger og monterer hurtigt og grundigt – og det gælder alle slags udhuse, uanset om det er et præfabrikeret sæt eller specielt tilpasset til dine behov. Vi sørger naturligvis for at indhente de nødvendige tilladelser og materialer, så du ikke skal tænke på det praktiske.

Skal vi kontakte dig?

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (Skal udfyldes)

Evt. besked

Jeg accepterer, at mine data gemmes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.
Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.