Virksomheder & foreninger

Virksomhedsservice

En flot og præsentabel facade giver et godt førstehåndsindtryk.

Vi tilbyder en slags viceværtservice, der indebærer at vedligeholde Jeres virksomheds bygninger og udendørsarealer. Hos Hus og Have Hjælpen i Hadsten leverer vi altid lidt mere end det forventede, og vi lover en flot facade, som I kan være stolte af.

Vi tilbyder både enkeltstående aftaler eller faste samarbejdsaftaler inden for:

 • Grøn vedligeholdelse, herunder ukrudtsbekæmpelse, græsslåning, gødning, beskæring af planter, udskiftning af planter mv.
 • Reparation af diverse belægninger, afmærkninger på p-pladser mv.
 • Vintertjeneste i form af vejsaltning og snerydning
 • Lette håndværker- og vedligeholdelsesopgaver
 • Flytteopgaver, indretning og møblering

Hus- og havehjælpen kan fungere som Jeres alsidige og effektive servicepartner, som sætter en ære i at få jeres virksomhed til at fremstå præsentabel og flot. Vi er tilbyder kvalificeret vedligeholdelse i høj kvalitet og til attraktive og konkurrencedygtige priser. Vi er desuden fleksible, og tilpasser vores løsning og arbejdsgange, så de passer til netop Jeres behov.

Vil I gerne høre mere om vores virksomhedservice og Jeres muligheder? Tøv ikke med at kontakte os.

Foreninger

Mangler din forening en dedikeret samarbejdspartner, der kan tage sig af alle former for vedligeholdelsesopgaver? Hos Hus og Have Hjælpen i Hadsten kan vi påtage os den rolle. Vi kan hjælpe alle typer af foreninger i hele Østjylland med alle former for reparationer og vedligeholdelsesopgaver. Vi er jeres jordnære og glade vicevært og handyman i Hadsten og omegn, og vi sætter en ære i at holde jeres arealer flotte.

Vi tilbyder både faste og enkeltstående samarbejdsaftaler indenfor blandt andet:

 • Grøn vedligeholdelse, f.eks. bekæmpelse af ukrudt, græsslåning, gødning, plantebeskæring og -udskiftning, hækklipning osv.
 • Vedligeholdelsesplaner og -rutiner
 • Reparationer af belægninger, afmærkninger på p-pladser osv.
 • Saltning og rydning om vinteren
 • Mindre håndværks- og vedligeholdelsesopgaver
 • ”Nabohjælp” og tilsyn af området

Alle aftaler laves og tilpasses naturligvis således, at de opfylder præcis Jeres behov. Vi er fleksible og professionelle, og vi udfører alle vores opgaver til konkurrencedygtige priser uanset om aftalerne er enkeltstående eller løbende.

Tøv ikke med at kontakte os hvis du ønsker en snak om, hvad vi hos Hus- og havehjælpen kan gøre for din forening.

Landskabspleje og grønne arealer

Den smarteste løsning er sjældent den billigste, men hos Hus og Have Hjælpen har vi den fornødne viden og teknik til at reducere udgifterne til grønt vedligehold betragteligt.

Vores særlige passion er moderne og bæredygtig landskabspleje – både når det drejer sig om store engarealer og mindre grundejerforeninger. Det er ikke opgavens størrelse, der afgør, hvordan vi arbejder, da vi altid har øje for detaljen og prioriterer fleksibilitet og høj kvalitet.

Sådan gør vi hos Hus og Have Hjælpen i Hadsten og omegn

I en grundejerforening med 10.000 m2 der klippes 12-25 gange om året, kan man i stedet lade græsset gro sig højt til glæde for dyreliv, natur og beboere. Og frem for at klippe hele plænen, kan man nøjes med slå græsset i stier gennem det store, grønne areal. Således fremkommer hyggelige stier til beboerne, mens dyrelivet får højt græs at leve i.

Efterfølgende kan det store areal høstes 1-2 gange årligt og anvendes til biogas. Det nedsætter altså arbejdsbyrden med vedligeholdelsen, og slåningen finder kun sted få dage om året – til glæde for beboerne, der vil generes mindre af maskinstøj, som er erstattet af et nyt, spændende naturareal.

Virksomheden eller foreningen får ligeledes en forbedret grøn profil, da brændstofforbruget til græsslåmaskinen reduceres markant, og restproduktet omdannes til CO2-neutral biogasproduktion.

Hos Hus og Have Hjælpen har vi nemlig miljøet i centrum, når vi arbejder. Det er vigtigt for os, at vores arbejdsopgaver udføres med respekt for miljøet. Vi er effektive og fleksible, og skræddersyer naturligvis vores aftale, så den matcher vores kunders behov.

Skal vi kontakte dig?

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (Skal udfyldes)

Evt. besked

Jeg accepterer, at mine data gemmes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.
Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.