Hækklipning

Når striksweatre og handsker bliver skiftet ud med T-shirts og solbriller, så er det et sikkert tegn på, at sommeren er på vej. Dermed begynder haven også igen at gro, og selvom det er skønt at få farverne tilbage, kan blomster, træer og ikke mindst hække hurtigt blive en udfordring.

Derfor handler det om at være på forkant, så hækkene ikke ender med at løbe flere meter i vejret, samtidig med at fodgængerne bliver tvunget ud på vejen, fordi din hæk først stopper ved kantstenen.

Hos Hus- og Have Hjælpen ved vi godt, at hækklipning sjældent er noget, som husejerne ser frem til at give sig i kast med. For når solens stråler først går i gang med at varme, er en kop kaffe på terrassen ofte mere tiltrækkende end hækklipning.

Derfor foreslår vi, at du overlader hækklipningen til os, så du i stedet kan sidde i ro og mag, og nyde sommerens tilbagekomst. Der er trods alt sjældent overflod af solskinstimer her i landet, så hvorfor ikke bruge dem på noget andet end at klippe hæk?

Spar besværet og få et bedre resultat

Ved at lade Hus- og Have Hjælpen stå for din hækklipning, er du sikret et professionelt resultat. Så behøver du ikke bekymre dig om at skulle op på en stige, for at få toppen på din hæk til at være nogenlunde i vatter.

I stedet kan dine naboer kigge misundeligt over på din hæk, mens de selv finder den slidte hækkesaks frem, for at give sig i kast med rette op på den tætte bøgehæk. Et projekt der let kan tage mange timer, uden nødvendigvis at give det ønskede resultat.

Står du med en hæk, du ønsker ikke blot skal være firkantet, men som du gerne vil have en anden facon på, kan vi naturligvis også være behjælpelige her. Vi har stor erfaring med både store og små hække, og kan helt sikkert også levere et resultat, der passer til dine ønsker.

Derudover slipper du for slæbet, når alle de afklippede grene skal fjernes fra dine have. Dem tager vi naturligvis med os, inden vi forlader din matrikel. På den måde undgår du at skulle finde en trailer, slæbe flere trillebørslæs frem og tilbage, samt sparrer turen til genbrugsstationen.

Vi tilbyder med andre ord at stå for alt det praktiske, så du i stedet kan bruge tiden på det, du foretrækker at lave. Så skal vi nok klare hækken.

 

 

 

Få et tilbud på hækklipning

Herunder kan du få udregnet en pris for klipning af din hæk. Du skal blot indtaste hvor mange meter hæk, der skal klippes, hvor høj og bred hækken er samt om det er den ene eller begge sider, der skal klippes. Bemærk: Prisen er kun et estimat. Når vi har klippet hækken, måler vi op, og så modtager du en faktura for det udførte arbejde.

Er din hæk højere end 210 cm? Så skal du i stedet kontakte os, for at indhente et tilbud.

Loading...

Beregn din pris for hækklipning

Prisen udregnes pr. meter hækside inkl. halvdelen af toppen. Tillæg pålægges, hvis begge hæksider og hele toppen skal klippes (vælg da "Dobbelt" i formularen herunder). 

OBS: Den estimerede pris er kun gældende inden for vores dækningsområde. Bor du uden for vores dækningsområde, skal du i stedet kontakte os

Er din hæk højere end 210 cm., skal du også kontakte os for at indhente et tilbud. 

Bemærk:

- Prisen er kun et estimat. Vi måler hækken op, når vi er færdige, og sender en regning på det udførte arbejde. 

- Min. 1.000 kr. 

- Oprydning og bortkørsel af affald er inkl. i prisen. Vi løvblæser, når vi er færdige, hvilket giver et meget rent resultat. 

- Ingen garanti for beskadigelse af tråd/hegn opad hæk. 


Send forespørgsel på hækklipning

DKK 0
* Skal udfyldes

Skal vi kontakte dig?

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (Skal udfyldes)

Evt. besked

Jeg accepterer, at mine data gemmes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.
Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.