Har huset fået skavanker med årene eller er vaskemaskinen blevet træt?

Udendørs reparationer

Over årene opstår der småskader hist og her på huset – det kan være ting som pudsen, der skaller af, udhænget, der er råddent, eller utætte tagrender. Uanset, hvad det er, er det vigtigt at få det repareret – hellere før end siden. Tidsmangel får mange til at udskyde reparationerne, indtil de har udviklet sig og er endt med at blive et reelt problem.

Vi anbefaler, at man får fikset skaden, før det udvikler sig – og vi tilbyder at tage hånd om det meste murer-, tømrer- og malerarbejde på bygningers yderside. Hus og Have Hjælpen kan altså agere din handyman i Hadsten og resten af Østjylland i forbindelse med alle slags småreparationer på huset – og det er faktisk billigere, end du tror.

Algerens og udvendig rengøring

En lang og mørk vinter kan give stor algevækst på tag, fliser og træværk. Efteråret får tagrenden til at fyldes med blade og løbe over. Når foråret og sommeren igen melder sin ankomst, kan det være rart at få styr på udendørseraler, så alt står snorlige.

Hos Hus og Have Hjælpen får vi vinterens snavs til at gå væk igen, så dit hus og udeområde igen ser flot og præsentabelt ud. Vi udfører gerne en frisk forårsrensning af tagflader, flisebelægninger eller hegn, som fornyer og opfrisker huset, og får det til at fremstå flot og præsentabelt igen.

Indendørs reparationer

Ligesom husets yderside med årene slides og ældes, bliver husets indre også ældet med tiden. Det kan være svært at finde tiden til de mindre reparationer i en travl hverdag, hvor man gerne vil prioritere de lidt sjovere gøremål. Det ændrer dog ikke på, at det er vigtigt at få ordnet dem, og ofte kræver det faktisk ikke så meget.

Det kan være afløb, der tilstoppes, fejl på hårde hvidevarer, knirkende gulve eller døre, der binder. Uanset opgavens størrelse træder vi hos Hus og Have Hjælpen gerne til – vi løser hurtigt og nemt diverse udfordringer rundt omkring i huset i Hadsten og resten af Østjylland.

Samling af møbler

Nye møbler skal ofte samles i en eller anden grad – og nogle skal hænges på væggen. Uanset om dine møbler er fra Jysk eller IKEA, kommer vi gerne forbi og samler dem, ligesom vi gerne hænger svævehylder og bogkasser op.

Hos Hus og Have Hjælpen skelner vi ikke mellem størrelsen på opgaverne, og vi løser hver eneste opgave professionelt og med et øje for detaljen. Vi har stor erfaring med at samle og opstille møbler og køkkener – og vi er naturligvis også klar til at hjælpe dig med at samle dine nye møbler eller dit nye køkken.

Fejl på hårde hvidevarer

Af og til kan en vaskemaskine finde på at gå i stå midt i en vask og sende mærkelige fejlmeldinger. Det resulterer som regel i, at hele maskinen bliver skiftet, fordi det ikke kan betale sig at få den repareret, og så er det nemt at bestille en ny i stedet. I mange tilfælde kan fejlmeldingen dog skyldes en bagatel, som nemt kan udbedres.

Vi har erfaring med at udbedre fejl på hårde hvidevarer og vi hjælper altid hellere end gerne med at undersøge hvad fejlmeldingen på netop dine hårde hvidevarer kan skyldes. Når fejlen er identificeret, kan vi nemlig vurdere, om det kan betale sig at udbedre den, og hvis det kan står vi naturligvis altid til rådighed.

Skal vi kontakte dig?

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (Skal udfyldes)

Evt. besked

Jeg accepterer, at mine data gemmes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.
Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.