Flytning

Flyttemænd flytter møbler og flyttekasserHos Hus og Have Hjælpen tager vi det kedelige, så du kan holde dig til det sjove. Det gælder også, når vi tilbyder flyttehjælp. Vi forstår, at der i forbindelse med en flytning er rigtig mange ting, som du skal holde styr på. Derudover kan det ofte være hårdt og opslidende på kroppen at skulle flytte tunge kasser og store møbler.

Hos Hus og Have Hjælpen vil vi gerne hjælpe dig med at flytte. Vi tilbyder derfor flyttehjælp i Hadsten, Hinnerup og Aarhus området. Du kan se et kort over i hvilke områder, vi tilbyder flyttehjælp her.

Vi bærer de tunge kasser, og kan også stå for at transportere dit indbo til din nye adresse. Vi behandler dine ting med respekt, og sætter en ære i at være med til at forme dit nye hjem.

God service

God service hos husoghavehjælpen.dk giver smil og overskud

For os hos Hus og Have Hjælpen er god flytteservice ikke blot at få transporteret dine ting fra din gamle til din nye adresse. Der er nemlig også vigtigt for os, at det hele forløber rigtigt, og at du har tillid til os.

Det er derfor vigtigt for os, at der altid er en høj og god personlig service. Vi rådgiver Jer i hele flytteprocessen, så alt forløber, som det skal og så flytningen foregår i den mest hensigtsmæssige rækkefølge.

Med flyttehjælp fra Hus og Have Hjælpen kan I smide bekymringer og jag væk og blot nyde, at flytningen bliver håndteret af os. På den måde kan I tænke på de gode ting, holde Jer til det sjove og begynde at forberede jer på indflytningen i jeres nye hjem eller lokaler.

Hos Hus og Have Hjælpen er vi altid punktlige, og vi sætter altid rigeligt med tid af. Det er din sikkerhed for, at alt er som det skal være, inden vi går videre. Vi færdiggør vores opgave og sørger for, at du er tilfreds. Din tilfredshed er vigtig for os uanset hvilke former for opgaver vi udfører.

Vi hjælper dig på plads

husoghavehjælpen hjælper med det hele

Hos Hus og Have Hjælpen tilbyder vi hjælp til alle de praktiske ting i hverdagen. Det gælder både småreparationer i huset, samling af møbler og alle former for havepleje. Når man flytter i et nyt hus, vil der ofte være noget, man gerne vil have ændret. Hos Hus og Have Hjælpen kan vi også hjælpe dig med at få sået græs i din nye have, lægge netop de fliser som du kan lide eller udføre beplantning og bede.

Derudover kan vi også hjælpe dig med at komme helt på plads indvendigt. Vi kan samle dine nye møbler, efterse dine hårde hvidevarer og udføre de småreparationer, der måtte være.

Hus og Have Hjælpen kan altså være med dig i hele flytteprocessen og hjælpe dig med at komme ud af dit gamle hus og godt på plads i de nye omgivelser. Du bestemmer naturligvis helt selv, hvor meget vi skal hjælpe dig.

Står du og skal flytte, og mangler en fleksibel og punktlig flyttehjælper, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan enten ringe til os på 60 17 75 26 eller sende os en mail på mail@husoghavehjaelpen.dk. Du kan også benytte kontaktformularen her på siden, og så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Vi samler også dine møbler

Hos Hus og Have Hjælpen hjælper vi dig ikke blot med flytningen. Vi er også med, når du skal have samlet dine nye møbler.