Maling af facade

Professionel hjælp til facade malingDe fleste af os vil gerne have, at vores facade eller murværk fremstår flot, og holder i mange år. Det er dog bare sådan, at facaden ikke holder så længe, hvis malingen er af for dårlig kvalitet eller hvis arbejdet ikke bliver udført korrekt.

Der er nemlig mange forbehold, man skal tage, inden man går i gang med at male sin facade. Forkerte beslutninger kan få store konsekvenser, mens de rette kan give mange års holdbarhed. En god og professionel malet facade kan desuden være med til at forbedre isoleringen på et hus, der kan medføre besparelse på varmeregningen og et mindre CO2-udslip.

Hos Hus og Have Hjælpen er vi miljøbevidste, og vi arbejder med grønne løsninger i både have og hus. Det er din garanti for et professionelt udført arbejde, hvor ansvarlighed for miljøet hele tiden er i højsædet.

Det skal man især være opmærksom på

Malingen skal være udført korrekt

Der findes mange gode råd til, hvordan man på bedst mulig måde holder facaden på sit hus flot, men det hele bunder i, at malingen fra start er udført korrekt.

Når man skal male facader på huse, er det vigtigt at tage stilling til hvordan man ønsker, at det skal se ud. Nogle foretrækker en mat finish, mens andre ønsker skinnende farver. Valg af udseende har nemlig i høj grad betydning for, hvilken type maling der skal bruges.

Derudover bør man også overveje hvilket underlag, der skal males på. Det er vigtigt i forhold til det færdige resultat og til holdbarheden derefter. Nogle facader er af puds, mens andre er af cement. Det er vigtigt at være opmærksom på, hvilken type underlag der er, inden man går i gang.

Endeligt bør man overveje i hvor høj grad facaden bliver udsat af udefrakommende forhold såsom vind og regn. De vejrmæssige forhold kan nemlig udsætte facaden for en del slid, og bør derfor også tages med i overvejelserne.

Hos Hus og Have Hjælpen har vi ovenstående forhold og meget andet med i vores overvejelser inden vi går i gang med at male din facade. Vi sørger for, at arbejdet bliver udført korrekt, og det er vigtigt for os, at både du og os er tilfredse med det færdige resultat.

Høj kvalitet giver lang holdbarhed

Den rette maling skal vælges

Hos Hus og Have Hjælpen går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Det gælder både i vores udførelse af arbejdet og når det kommer til de produkter, vi benytter os af.

Vi ved desuden, at forarbejdet er noget af det vigtigste, når det kommer til maling af facader. Et godt forarbejde giver nemlig malingen de bedste levevilkår, og er dermed også med til at forlænge holdbarheden væsentligt.

Selv vores arbejde er af højest kvalitet, er det ikke dyrt. Vi kommer gerne forbi, og tager et kig på netop din facade. På den måde er vi nemlig sikker på, at vi har alt den viden, er der nødvendig for, at forarbejdet bliver gjort korrekt og at facaden dermed får det resultat, som du ønsker.

Ønsker du også en flot facade på dit hus allerede inden sommeren for alvor melder sin ankomst? Tøv ikke med at kontakt din havemand og handyman i Hadsten, Hinnerup og omegn. Vi giver gerne et godt og uforpligtende tilbud til maling af netop din facade.

Brug kontaktformularen her på siden og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Du kan også ringe til os på tlf: 60 17 75 26 eller sende os en mail på mail@husoghavehjaelpen.dk.

Lad os klare småreparationerne for dig

Vi kan hjælpe dig med alle former for småreparationer både indendørs og udendørs på dit hus.