Samling af møbler

Her kan du få hjælp til samling af dine møblerNår man skal flytte, renovere eller omrokere i sit hjem er det tit og ofte rart at få nye møbler, der kan give et frisk pust til rummet. I forbindelse med en flytning eller en renovering er der dog ofte rigtig mange ting at tænke på, og det kan derfor virker uoverskueligt, at der også skal sættes tid og kræfter af til samling af møbler.

Hos Hus og Have Hjælpen får du hjælp til alt det praktiske – også samling af møbler. For os er der lige meget om møblerne er fra IKEA eller fra den lokale møbelforretning. Vi kan samle dem uanset hvad, og så er der en ting mindre, du skal tænke på.

Vi er professionelle, og vi prioriterer et godt håndværk, og har sans for detaljen. Det er din garanti for, at dine nyindkøbte møbler bliver samlet som de skal uden at få skrammer eller andre følger.

Vi tager hånd om dig og dine møbler

Vi behandler dine møbler som var det vores egne

Det er afgørende for os, at du er tilfreds, når vi har færdiggjort den opgave, vi har fået tildelt. Af den årsag afslutter vi aldrig en opgave, før vi er fuldstændig sikre på, at alt er blevet som aftalt. Vi har respekt for dine møbler, og det er vigtigt for os, at vi altid holder de aftaler, vi indgår med dig.

Hos Hus og Have Hjælpen arbejder vi professionelt. Vi har hænderne skruet rigtigt på, hvilket giver os de rette kompetencer til at kunne hjælpe dig.

Hvis du skal flytte, renovere eller omrokere kan vi hjælpe dig i hele processen, men vi kan også træde til i forbindelse med enkeltstående opgaver. Hos os findes der nemlig ingen standardaftaler. Vi ved, at der ikke findes to kunder, der er ens, og vi bestræber os derfor på i stedet at tilpasse samarbejdsaftalerne til den enkelte. På den måde betaler du kun for den service, som der er behov for i netop din situation.

Kom godt på plads

Vi er alt mulig mænd

Hos Hus og Have Hjælpen kan vi hjælpe dig med at komme godt på plads. Vi tilbyder flyttehjælp, småreparationer, samling af møbler og alle former for havepleje. Vores ydelser betyder, at vi kan hjælpe dig med alle de praktiske ting i forbindelse med en flytning.

Vi hjælper dig med at komme godt på plads, og sørger samtidig på, at din nye have bliver præcis, som du gerne vil have den. Vi kan både agere som din havemand i enkeltstående tilfælde eller vi kan hjælpe med den løbende vedligeholdelse. Det er helt op til dig.

Vi ved, at det er individuelt, hvor meget der skal laves, når man flytter eller skal renovere. Derfor tilpasser vores aftaler til dine ønsker uanset hvilken af vores ydelser, det drejer sig om.

Vi samler møbler for både private og virksomheder, og påtager os altså opgaven uanset størrelsen og antallet af møbler, der skal samles. Tøv ikke med at kontakt os hvis du står overfor en flytning eller en renovering eller hvis du netop har anskaffet dig nye kontormøbler. Vi kan altid udarbejde et godt og uforpligtende tilbud, som er lavet konkret til dig.

Vi tilbyder også flyttehjælp

Hos Hus og Have Hjælpen tilbyder vi flyttehjælp. Vi klarer transporten af dine møbler, så du kan koncentrere dig om det sjove i forbindelse med din flytning.