Her dækker vi

 

Hos Hus og Have Hjælpen kan vi hjælpe med alle former for praktisk arbejde i både have og hus. Vi tilbyder desuden virksomhedsservice, og tilbyder skræddersyede løsninger, som passer præcis til din virksomheds behov inden for planlægning, vedligeholdelse eller blot  i forbindelse med udførelse.

Uanset om du henvender dig som privatperson eller som på vegne af din virksomhed, finder vi en løsning, der dækker netop dine behov og ønsker. Hos os er du i centrum, og vi tager altid udgangspunkt i netop din situation.

På kortet ovenfor kan du se hvilket område vi hos Hus og Have Hjælpen dækker. Grænserne er dog flydende, og vi er altid klar til at hjælpe dig selvom dit hjem eller virksomhed er placeret lidt længere væk. Vores fokus ligger dog på det indtegnede område. På den måde kan vi nemlig bruge mest muligt tid på at hjælpe – fremfor at bruge tiden på transport.

Har du en opgave du skal have hjælp til, eller overvejer du blot havefornyelse eller renovering i huset? Vi hjælper dig med både planlægning, udførelse og vedligeholdelse. Tøv ikke med at kontakte os på telefon 6017 7526 eller send en mail på mail@husoghavehjaelpen.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular her på siden.

Skal vi kontakte dig?

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (Skal udfyldes)

Evt. besked

Jeg accepterer, at mine data gemmes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.
Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.