Om os

Mit navn er Jens Christian Østerby Jensen – det er mig, der står bag Hus og Have Hjælpen. Jeg er din professionelle have- og altmuligmand, når det kommer til grøn pleje i haven og reparationer på dit hus. Egentlig er jeg uddannet automekaniker, og har drevet eget værksted i flere år, men jeg savnede den friske luft og naturen, og nu forfølger jeg drømmen om at arbejde med mine interesser.

Jeg er vokset op på landet, hvor vi altid selv reparerede alt fra kaffemaskinen til traktoren og bygningerne. Min passion har altid været det grønne arbejde i skov og mark, og at arbejde med naturen bliver jeg aldrig træt af.

Min baggrund og indstilling gør, at jeg i virkeligheden nok er en ægte handyman, for når det kommer til hus og have, udfører jeg alt slags arbejde – om det er hjælp til samling af IKEA-møbler eller slåning af græsplænen.

Brænder for flotte resultater, og har fokus på miljøet

Når jeg laver en aftale om at udføre et stykke arbejde, betyder det rigtig meget for mig, at jeg leverer et flot resultat. Dertil kommer, at jeg gerne gør tingene lidt anderledes – hvis mine kunder er interesserede, udforsker jeg gerne deres grønne arealer og kommer med forslag til, hvordan man også kan klare haveplejen, så der ikke skal så meget arbejde til. Det kan for eksempel være på store, åbne græsarealer, hvor der går rigtig meget tid og brændstof til at slå græsset mange gange om året. Her kigger jeg gerne på muligheden for at indrette naturlige engarealer med blomster og højt græs – og en gangsti, der falder ind i landskabet, og som kun kræver en brøkdel af den løbende græsslåning.

jeg moeder dig i oejenhoejdeFødderne plantet solidt i den jyske muld

Det er måske lidt af et udsultet udtryk, men det passer 100 % på mig. Jeg har mine fødder dybt forankret i den østjyske muld, og af den grund er jeg altid meget nede på jorden. Når jeg har en aftale, møder jeg mine kunder i øjenhøjde, og jeg holder altid mine aftaler fuldstændigt.

Det er mit mål, at det altid skal være en behagelig oplevelse, når jeg kommer forbi til hækklipning eller et større projekt. Jeg bor i Hinnerup, og jeg påtager mig hovedsageligt opgaver i lokalområdet. På den måde sikrer jeg nemlig, at jeg kan være der hurtigt, når der en sjælden gang i mellem opstår akutte problemer, men også, at jeg hjælper flest muligt private, foreninger og virksomheder i den tid, jeg har.

Fleksible og tilpassede aftaler

Hos Hus og Have Hjælpen findes der ikke nogen standardaftaler, som vi prakker på vores kunder. Vi har nemlig ikke to kunder, der er ens idet vi både hjælper private, foreninger og virksomheder, der alle har vidt forskellige behov. Vi tilpasser i stedet samarbejdsaftalerne til vores kunder, i takt med, at vi finder ud af, hvad deres behov er. Det betyder, at alle aftaler er skræddersyede, og at man betaler kun for en service, som man rent faktisk har brug for. På den måde mener jeg nemlig, at vi kommer frem til det bedste resultat.

Hvis du har en opgave, der skal løses – stor som lille, ude som inde – hører vi naturligvis gerne fra dig!

Jeg vil også gerne hjælpe dig!

Du kan ringe til os på 6017 7526 eller sende os en mail på mail@husoghavehjaelpen.dk – uanset om du er privatperson eller kontakter os på vegne af en virksomhed eller en forening.

Skal vi kontakte dig?

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (Skal udfyldes)

Evt. besked

Jeg accepterer, at mine data gemmes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.
Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage.