HUS OG HAVE HJÆLPEN SØGER SERVICEMEDARBEJDER

Hos Husoghavehjælpen.dk er efterspørgslen igen i år stor. Derfor søger vi en servicemedarbejder, som primært vil arbejde som havemand for vore kunder. Ved du at dine hænder sidder rigtigt på? Har du lyst til et arbejde med ansvar og frihed, og en masse frisk luft?

Så kan det være at jobbet er noget for dig?

Du vil i starten være under oplæring og fungere som 2. mand, og assistere på opgaver. Efter endt oplæring vil du kunne udføre selvstændig kørsel som 1. mand på servicebilen, med og uden en 2. mand. Her har du har ansvar for opgavernes udførsel og tilrettelæggelse, og er i kontakt med kunderne. Du hjælper vores faste kunder med eksempelvis: Hækklipning og oprydning, beskæring,  lugning, fejning, kanttrimning, ukrudtsbrænding, osv. (forefaldende havearbejde og vedligeholdelse).

Stillingen som: Timelønnet Servicemedarbejder er: Tidsbegrænset fra: 1/5-2018 (eller snarest muligt) til 1/11-2018, da de fleste af vores aktiviteter er sæsonpræget. Der er mulighed for forlængelse, såfremt der er opgaver.

Timeantallet er varierende og ikke fastlagt. Pt. er der dog opgaver til ca.16 timer ugentlig. Dette vil over sæsonen stige, og vi har en forventning til at det ugentlige timetal vil nærme sig de 30-37 timer, midt på sæsonen hvor vi har travlt. Sidst på sæsonen vil opgaverne igen aftage.

Arbejdstiden er hverdage mellem kl. 8.00 og 17.00.

Timelønnen er for en 2. mand er 130 kr. + 12,5% feriepenge. Ved kørsel som 1. mand ydes et tillæg på 20 kr. pr. time ( ialt 150 kr. +12,5% feriepenge). Udbetaling den sidste bankdag, hver måned.

Mødestedet er ved virksomhedens adresse i Hinnerup.

 Det er et krav:

– At du er i besiddelse af et gyldigt kørekort B. (Du kører servicebilen).

– At du er tillidsvækkende, har en god arbejdsmoral og er mødestabil.

– At du kan håndtere værktøj og mindre maskiner.

– Straffeattest skal vises.

Det er en fordel:

– At du er i besiddelse af trailerkørekort B/E, (så må du køre vores El-tiptrailer).

– At du har sprøjtecertifikat, kursus for varmt arbejde, eller er villig til at tage det.

– At du har kendskab til havearbejde, eller andet håndværk.

– At du forstår og taler et vist niveau dansk.

 

 

Husoghavehjælpen.dk er en mindre virksomhed hvor vi er få ansatte, hvor der ikke er langt fra ejer til ansatte. Vi har et godt kollegialt forhold, og interessere os for vores ansatte. Vi har fokus på et godt arbejdsmiljø, det skal være rart at gå på arbejde. Arbejdet kan indimellem være krævende, og kan derfor også kræve nogle ekstra pauser i løbet af dagen, det er her også plads til. Vores fornemmeste opgave er at levere et godt resultat hos vores kunder, det gør netop vores motiverede medarbejdere. Hvad motiverer dig?

Send din motiverede ansøgning inden d. 30/3-18 til: job@husoghavehjaelpen.dk

Samtaler afholdes: Fredag d. 6/4-2018

Jobstart: 1/5- 2018 eller snarest muligt.

Spørgsmål rettes til mail@husoghavehjaelpen.dk eller Tlf.6017-7526

 

Med venlig hilsen
Jens Christian Østerby Jensen